SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Impresiile lui Dan Petrescu despre Ianis Hagi la Roma: „Doamne ajută!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 18:41,
IANIS HAGI
IANIS HAGI

Numele lui Ianis Hagi a apărut din nou în centrul atenției în ceea ce privește un viitor transfer, însă de data aceasta, ar fi vorba de unul iminent, la AS Roma.

Acolo este dorit de Jose Mourinho. Formația capitolină ar fi făcut deja prima ofertă, de 16 milioane de euro, refuzată însă de Rangers. Scoțienii ar cere cel puțin 20 de milioane de euro.

Despre această mutare a vorbit și Dan Petrescu, cel care consideră ca ar fi una istorică pentru fotbalul românesc. Nivelul fotbalului autohton s-ar ridica puțin și ar fi privit mai bine de occidentali.

Foto: Profimedia

”Ar fi extraordinar să lucreze cu Mourinho la Roma. Doamne ajută să fie aşa. E greu după COVID. Să facă treabă bună acolo şi dacă îl are Mourinho pe listă e foarte bine pentru el. Suntem foarte mult în spate. Se vede la cluburi, dar şi la naţională. E o perioadă foarte grea. O luăm în jos cu toţii”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

CITEȘTE ȘI –>> ULTIMELE AMĂNUNTE DESPRE TRANSFERUL LUI IANIS HAGI LA AS ROMA! SUMA CERUTĂ DE RANGERS + OFERTA ITALIENILOR

ianis hagirealitateadan petrescujose mourinhoas roma