Încă două românce au confirmat prezența la Transylvania Open 2023! Care este prețul unui abonament

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 21 septembrie 2023, ora 17:05,
Jaqueline Cristian
Jaqueline Cristian

Turneul feminin de tenis Transylvania Open este cel mai valoros organizat în România și va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 22 octombrie.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian sunt alte două românce care vor juca la Transylvania Open 2023

De altfel, asociația jucătoarelor profesioniste a desemnat competiția din România ca fiind cel mai bun turneu din lume la categoria WTA250 în 2022.

Primele două românce care și-au anunțat participarea la Transylvania Open 2023 sunt Sorana Cîrstea (25 WTA) și Patricia Țig (452 WTA, clasament protejat pentru locul 65).

Între timp, au mai confirmat că vor juca la competiția de la Cluj-Napoca două dintre actualele componente ale echipei de Billie Jean King Cup a României. Este vorba despre Ana Bogdan (71 WTA, cs 2) și Jaqueline Cristian (107 WTA), care azi, de la ora 17:00, vor fi adversare în sferturi la Parma.

De asemenea, vor mai juca pe tabloul principal ucrainenaca Anhelina Kalinina (28 WTA), americanca Alyicia Parks (45 WTA) și rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (82 WTA).

Organizatorii au mai anunțat că accesul la meciurile din calificări este complet gratuit, dar pentru a-și rezerva locul, spectatorii trebuie să descarce un bilet cu valoare 0 din platforma partenerului nostru de ticketing.

Rezervările sunt disponibile online de luni, 25 septembrie, iar limita este de 4 bilete pentru o singură comandă. Meciurile din calificări au loc pe 14 și 15 octombrie.

Abonamentele, în valoare de 590 pentru toate cele 7 zile de meciuri de pe tablourile principale de simplu și dublu, și biletele oferă acces și la Terenul 2, în limita locurilor disponibile.

Pentru Terenul Central, biletele vor avea o amplasare clară, inclusiv sector, rând și loc, dar la Terenul 2 spectatorii pot sta unde doresc.

Abonamentele achiziționate nu sunt rambursabile și sunt disponibile exclusiv pe entertix.ro. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru biletele cumpărate prin alte platforme de ticketing.

Prețul unui abonament este de 590 de lei și poate fi folosit de pe 16 până pe 22 octombrie.

Jaqueline Cristianana bogdanTransylvania Open 2023