Încă o minciună a lui Cortacero pentru dinamovişti? De unde aduce 1,5 milioane de euro la club

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 10:58,

Dinamo trece prin cea mai acută criză financiară din istoria clubului, după ce noii acţionari nu şi-au onorat promisiunile făcute.

După ultimul gest făcut de Pablo Cortacero, jucătorii şi-au pierdut şi mai mult încrederea în patronul spaniol. Acesta a refuzat propunerea suporterilor dinamovişti, care se angajau să achite din datoriile clubului dacă primeau 31% din acţiunile clubului.

După ce s-a opus ofertei suporterilor, Pablo Cortacero a venit cu un document din care reiese că în conturile clubului bucureştean ar urma să intre 1.500.000 de euro până pe data de 2 decembrie.

Documentul a fost încheiat cu o firmă din Londra care are trei acţionari spanioli şi a fost înfiinţată în anul 2019. Adresa companiei a fost folosită de-a lungul timpului de firme implicate în escrocherii financiare, care au fost închise ulterior de autorităţile britanice, potrivit Gazetei.

foto gsp.ro
foto gsp.ro

Hârtia prezentată dinamoviştilor de către Cortacero îi face pe suporteri să aibă o şi mai mare neîncredere în acţionarul iberic de la clubul din Ştefan cel Mare. Documentul prezentat de spaniol nu garantează cu adevărat că acei bani chiar vor ajunge în conturile echipei.

Totul pare un fiasco, iar Cotacero încearcă să tragă de timp până la finalul anului pentru a face rost de bani nu tocmai printr-o metodă foarte sigură.

Dinamo trebuie să achite suma de 164.000 de euro până la data de 30 noiembrie, pentru a nu risca o depunctare în Liga 1. Dacă echipei i se vor lua 6 puncte, ,,câinii” vor ajunge pe ultimul loc în clasament.

Citeşte şi Meme Stoica, replică dură la adresa lui Mirel Rădoi: ,,Mai bine dai telefon! Dacă nu te crezi superior”’

 

probleme financiaredinamocortacerosuporteri dinamoliga 1realitateadepunctare
200276264_1633263056869879_1629789082574464616_n

Tragedie în această dimineață! Un maestru emerit al sportului românesc a murit în urma unui accident auto

vaccin

Centru de vaccinare în incinta Complexului „Lia Manoliu”. În ce zile e deschis