Încă un eșec pentru Reghecampf în cantonamenul din Antalya! Reacția antrenorului: „Nu este ușor!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023, ora 14:05,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a pierdut și al doilea meci amical din cantonamentul din Antalya. Neftci Baku s-a predat în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad (0-1).

Antrenorul român a reacționat imediat după meci. Iată ce a spus Reghecampf.

„Nu este ușor!”

„Sperăm să finalizăm mutările în zilele următoare (n.r. o extremă și un atacant). În același timp, vreau să pregătesc 100% toți jucătorii pe care îi am pentru campionat.

Sunt și momente negative în cantonament. Dar nu vreau să vorbesc despre asta acum. Unii jucători au avut mici accidentări. Nu i-am putut folosi pe toți la antrenament în același timp. Cu toate acestea, au multă experiență și calitate. Sper că vor fi la apogeu în primul nostru joc oficial și să ne ajute să câștigăm.

Cred că jucătorii noștri sunt pregătiți. Dar se întâmplă ceva în fiecare zi. Azer Salahli s-a îmbolnăvit. Emin Mahmudov a avut o mică problemă și a revenit mai târziu. Aș spune același lucru despre Eddy Israfilov.

Nu este ușor să înlocuim jucătorii principali cu alții. După cum am spus după meciul cu Shamakhi, nu este nevoie să schimbăm radical echipa. Scopul nostru principal este să fim omogeni și să devenim o familie, a spus Reghecampf, citat de Sportinfoaz.

laurentiu reghecampfneftci baku