FOTO | Încă un stadion de excepție în România! Cine este echipa din Liga 1 care va juca pe noua arenă

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 12:36,
stadion-sepsi1

După cele trei stadioane din București care au fost construite în ultimii ani pentru turneul final EURO 2020, a venit rândul unui alt oraș din țară să beneficieze de o nouă arenă!

Stadionul formației din Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe, va fi gata în anul 2021 și începând cu sezonul următor va putea găzdui meciurile covăsnenilor. Arena care va avea o capacitate de 8.400 de locuri și a cărei investiție se ridică undeva în jurul a 20-25 milioane de euro, a fost finanțată de statul maghiar și va putea găzdui meciuri europene.

Managerul celor de la Sepsi, Cornel Șfaițer, a vorbit despre noul stadion al celor din Sfântu Gheorghe, care urmează să fie dat în folosință odată cu startul sezonului viitor. Șfaițer este de părere că este un lucru benefic pentru țara noastră că statul maghiar a decis să investească într-o arenă de care va profita însă statul român.

O să avem o arenă deosebită, dar vom debuta din sezonul viitor. Acum dorim să creem o echipă cu care să ne putem bate sus, pentru play-off , este unul din obiective. Ne va fi greu, suntem cu toţii cu emoţii, indiferent că ne cheamă Craiova, Sepsi, Poli Iaşi. Vedem ce probleme au fost atât sezonul trecut, cât şi acum cu acest Covid.

(Dacă este o palmă că maghiarii au investit într-un stadion la Sfântu Gheorghe) Important că se fac nişte paşi. E important, sunt investiţii atrase prin proiecte de la guvernul maghiar şi e important că această arenă se construieşte în România şi vom avea parte cu toţii de această arenă, chiar şi pentru echipa naţională de tineret. Pentru comunitatea din România, noi vom beneficia cu toţii de această arenă modernă!, a spus Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport.

Sepsi Sf. Gheorghe este pe locul 4 în Liga 1, cu 19 puncte acumulate după cele 11 meciuri disputate în actualul sezon.

Citește și Situația de la Dinamo, prin ochii unui “câine”: “Este un club dezorganizat, iar acesta va fi primul pas în decembrie!”

stadion sepsiliga 1realitateasepsi
Dennis MAN, Romania

FOTO | Ce ținută a ales Dennis Man, în vacanța din Palma de Mallorca

petrolul

”Lupii” sună adunarea! 5 amicale programate pentru elevii lui Nae Constantin