Încă un transfer făcut de Dinamo! „Câinii” au adus un portar de la o echipă din Liga 2

Articol de Gabriel Ion - Publicat vineri, 14 iunie 2024, ora 17:11,
Dinamo
Dinamo

Echipa de fotbal Dinamo a anunţat transferul portarului Alexandru Roşca, de la formaţia de ligă secundă CSC 1599 Şelimbăr.

Alexandru Roşca a jucat 28 de partide în Liga 2 în sezonul precedent

Jucătorul a semnat un contract valabil până în 2028. „Bine ai venit, Alexandru Roşca! Dinamo Bucureşti şi CSC Şelimbăr au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Alexandru Roşca.

Alexandru Roşca va apăra poarta echipei noastre până în 2028”, se arată pe pagina de Facebook a echipei Dinamo.

Portarul Alexandru-Vasile Roşca-Ailiesei s-a născut la Iaşi pe 12 noiembrie 2003 şi măsoară 1,86 m.

El a evoluat în 28 de partide în Liga a II-a şi într-un meci de Cupa României în sezonul recent încheiat. Din cele 29 de apariţii, în 15 nu a primit gol.

În anii trecuţi, Alexandru a mai evoluat la UTA Arad, Crişul Chişineu Criş şi Progresul Pecica şi a fost convocat şi la reprezentativa U21 a României.

Alexandru Roşca este al treilea transfer anunţat de Dinamo pentru noul sezon, după mijlocaşul ofensiv Cătălin Cîrjan (ultima dată la FC Rapid) şi mijlocaşul Adrian Caragea (de la Sassuolo Calcio).

La club au revenit Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Cristian Licsandru (CS Tunari), Deniz Giafer (CS Tunari), Valentin Borcea (CS Tunari) şi Andrei Florescu (Progresul Spartac).

De asemenea, mijlocaşul ofensiv Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo.

Dinamo s-a despărţit deja de mijlocaşul croat Christian Ilic, de portarul Răzvan Began şi de fundaşul central francez Quentin Bena.