Incidente înainte de finala Cupei Franţei: Două autobuze în flăcări după ciocniri între fanii echipelor Lyon şi PSG

Articol de Dan Istratie - Publicat sâmbătă, 25 mai 2024, ora 23:11,
incendiu
incendiu

 

Sâmbătă, cu câteva ore înainte de finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Olympiqie Lyon, meci clasificat de autorităţi ca fiind de mare risc, ciocniri violente între suporteri au izbucnit la staţia de taxare de la Fresnes, informează AFP. Preşedintele francez Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în cei mai fermi termeni”.

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille.

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille. Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”. „Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”. „Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.