„Înfiorător m-am simțit, o rușine incredibilă!”. Gestul cu care Răzvan Lucescu l-a supărat pe marele „Il Luce”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 16 ianuarie 2022, ora 23:28,
Mircea și Răzvan lucescu
Mircea și Răzvan lucescu

Actualul tehnician al celor de la PAOK Salonic a povestit un episod mai puțin cunoscut din viața sa personală!

Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu sunt doi dintre cei mai titrați antrenori români din ultimele decenii, iar performanțele acestora, de-a lungul anilor, au rămas în istorie. Cei doi sunt extrem de apropiați, în ciuda programului care nu le permite să petreacă mult timp împreună, însă Lucescu jr. a dezvăluit în mai multe rânduri că vorbește destul de des cu tatăl său.

Cu toate acestea, Răzvan a avut și momente în care și-a dezamăgit propriul părinte. Lucescu Jr. a rememorat una dintre întâmplările de care nu este mândru și a povestit un episod din anii ’90, de pe vremea când „Il Luce” antrena în Italia, la Pisa.

Sursa foto: captura digisport.ro

„În 1991, după Revoluție, după primul an al tatălui meu în Italia ca antrenor, el a strâns niște bani pentru o investiție. Mi-a zis și mie unde sunt banii, iar eu am luat de acolo o sumă fără să-i spun. Când s-a întâlnit cu prietenii lui pentru a stabili ce e de făcut cu acei bani, l-am chemat pe unul dintre ei și i-am zis cât am luat. I-am promis că-i pun la loc mâine, doar voiam să mă ajute.

Numai că un alt prieten prezent la masă a înțeles că ceva nu e în regulă. Iar tata s-a prins și el: «Răzvan, aici sunt mai puțini bani!». Am înghețat, m-am simțit groaznic, a fost un lucru la care nu m-am așteptat, înfiorător m-am simțit, o rușine incredibilă!”, a povestit Răzvan, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Se apropie sfârșitul carierei pentru Mircea Lucescu? „Dacă nu ia campionatul, se lasă!”

răzvan lucescumircea lucescudeclaratii