Înfrângere cu zâmbetul pe buze! Mesajul trimis de Ashleigh Barty pentru Simona Halep

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021, ora 19:49,
barty halep

Simona Halep şi-a început anul cu o victorie în primul meci din turneul demonstrativ de la Adelaide. Învinsă dramatic la ea acasă, Ashleigh Barty nu s-a supărat. Liderul WTA i-a transmis un mesaj Simonei după partidă.

Simona Halep a învins-o pe Ashleigh Barty, liderul WTA, cu 3-6, 6-1, 10-8, în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide. Barty nu s-a supărat după revenirea excelentă a Simonei. Australianca a fost mai degrabă fericită că s-a întors pe teren după pauza de iarnă.

„Mi-a fost cel mai dor să împart terenul cu prietena mea. Mă simt grozav să fiu înapoi! Mulțumesc, Simo”, a scris liderul mondial pe Twitter după partida de la Adelaide.

Pentru Simona Halep urmează Gippsland Trophy (WTA 500), turneu dotat cu premii totale de 565.530 dolari, care va debuta duminică la Melbourne. Halep va întâlni în runda a doua învingătoarea dintre americanca Whitney Osuigwe (18 ani, 162 WTA) şi rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA).

Simona Halep și Irina Begu se află pe același tablou, la Gippsland Trophy, alături de alte două românce: Patricia Țig și Mihaela Buzărnescu.

australian opensimona halepashleigh bartytenisadelaideaustralia
nicușor-dan-primarul-capitalei-1

Mesajul lui Nicuşor Dan, după primul meci de la EURO 2020: „E o bucurie pentru Bucureşti”

Catelusa Zitza

Zitza a ghicit rezultatul meciului Italia – Turcia! Oracolul din Bucureşti a prezis şi câştigătoarea EURO 2020