Înlocuitor pentru Steliano Filip la Dinamo! Cine e fotbalistul care îi poate lua locul în echipă

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 21 iunie 2021, ora 11:11,
Steliano Filip
Steliano Filip

Dinamo are parte de cea mai neagră perioadă din istoria sa, după ce clubul din Ştefan cel Mare a fost preluat în acte de către spaniolul Pablo Cortacero.

După ce ibericul nu a mai venit cu niciun ban, de situaţia echipei Dinamo s-au ocupat fanii acţionari, prin intermediul programului DDB, însă lucrurile nu şi-au revenit la normal nici acum. Speranţa lor este acum să vândă jucători pentru a mai redresa situaţia clubului, iar cei mai căutaţi sunt Paul Anton şi Deian Sorescu. Pe lângă cei doi, de la Dinamo ar mai putea pleca şi Steliano Filip, fotbalist care şi-a depus memoriu pentru neplata mai multor salarii. Fundaşul Stânga are un contract de 7.000 de euro lunar în Ştefan cel Mare.

Deşi situaţia este una foarta grea la club, iar Dinamo are interzis la transferuri, din cauza jucătorilor spanioli care au trecut prin ,,groapă”, oficialii grupării bucureştene urmăresc mai mulţi fotbalişti.

Mateo Muzek, un fundaş stânga croat, ar putea ajunge la Dinamo dacă interdicţia la transferuri va fi ridicată. Ultima oară la AE Larisa în Grecia, Muzek a fost propus în Ştefan cel Mare acum, unde ar putea veni liber de contract, potrivit ProSport.

Mateo Muzek, sursa foto: Profimedia Images

9 meciuri şi un gol a reuşit fundaşul croat în ultimul sezon din Grecia, pentru AE Larisa.

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Mateo Muzek, fotbaşist care a mai trecut de-a lungul carierei şi pe la formaţii ca Şheriff Tiraspol, St. Mirren, Neftchi Baku, Shakhter Karagandy, Rudar Velenje sau NK Gorica.

Citeşte şi DINAMO SE PREGĂTEȘTE DE INSOLVENȚĂ! PLANUL CONDUCERII CLUBULUI DIN ȘTEFAN CEL MARE

mateo muzekdinamorealitatealiga 1steliano filip