SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Înlocuitorul lui Mirel Rădoi a fost găsit: ,,Trebuie să profităm că îl avem liber de contract”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 23:08,
Keseru vs Radoi
Keseru vs Radoi

Mirel Rădoi este decis să nu mai continue pe banca României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrecu sau Adrian Mutu.

Basarab Panduru, fost mare internaţional, a vorbit despre cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi la echipa naţională. Acesta este de părere că oficialii FRF ar trebui să profite de faptul că Cosmin Olăroiu este în acest moment liber de contract şi să discute cu el preluarea primei reprezentative.

,,Nu pot să fiu subiectiv. Dacă aş fi, aş zice oamenii la care ţin cel mai mult şi pe care îi cunosc. Trebuie să profităm că îl avem pe Olăroiu liber de contract. Asta e părerea mea. Poate să nu vrea, s-a mai încercat înainte, au fost diferite şi diferite momente, dar momentul ăsta este bun să te duci să-l întrebi dacă vrea să vină. Bănuiesc că se poate să vină pentru că Rădoi îl propune, deci clar că e liber. Dacă îl avem liber şi nu profităm de el, înseamnă că nu o să mai vină niciodată la echipa naţională.”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekomsport.

echipa nationalamirel rădoiromaniarealitateacosmin olaroiubasarab panduru