Întâlnire de gradul zero! Cum s-au cunoscut Simona Halep și Cosmin Olăroiu

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 16 ianuarie 2021, ora 18:10,
simona-halep-wta-tenis-dubai

Cosmin Olăroiu (51 ani), antrenorul lui Jiangsu Suning, a dezvăluit conjunctura neplăcută prin care a cunoscut-o pe Simona Halep (2 WTA).

Experimentatul tehnician a explicat că întâlnirea dintre el și ”Super-Simo” a avut loc înaintea turneului de la Dubai, competiție desfășurată în februarie 2020.

Sportiva română a fost nevoită să apeleze la ajutorul sfaff-ului medical al lui Olăroiu din cauza unei accidentări.

În ultimul act de la Dubai, Halep a învins-o pe Elena Rybakina, la capătul unui meci extrem de disputat, scor 3-6, 6-3, 6-6. 7-5.

„Lângă orice român care activează scrie România. Şumudică, Răzvan Lucescu, Boloni, Mircea Rednic, când era afară, Mircea Lucescu, Dan Petrescu, toţi reprezintă România. După părerea mea, din exterior, Halep trebuie apreciată mult mai mult.

Eu o apreciez foarte mult pentru că ştiu ce înseamnă să fii român şi să ajungi acolo. Iar ea a ajuns peste orice alt sport sau competiţie sportivă la care am fi participat noi şi am fi putut ajunge la un asemenea nivel. Şi mai ales în tenis, ceea ce a făcut ea este unic pentru o ţară ca a noastră.

halep-wta-dubai

O apreciez enorm, chiar am cunoscut-o într-o conjunctură neplăcută. Ea avea o accidentare şi a apelat la mine şi la staff-ul meu medical să o ajutăm. Am reuşit să o punem pe picioare, a participat la turneul de atunci din Dubai şi chiar l-a câştigat.

La noi în ţară, oricând se va găsi o voce care va spune că nu trebuia să lovească aşa cu reverul şi că trebuia să lovească nu ştiu cum. Sunt convins că nici ea nu simte aprecierea pe care o merită.” a declarat Cosmin Olăroiu pentru TelekomSport.

Citește și Alarmă și pentru Simona Halep! Posibil caz pozitiv și în aeronava cu care ”Super Simo” mergea în Australia De către Cristian Mihai

cosmin olaroiusimona haleprealitateadeclaratii
halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie

flacara moreni

Așa da sărbătoare de centenar! Un club din Liga 3, meci de gală cu o dublă ”regină” a Europei