Întâlnire de gradul zero la Dinamo! Cortacero, față în față cu Cristi Hîldan și Cornel Dinu

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 18:12,
pablo cortacero

Întâlnire de gradul zero la Dinamo: Pablo Cortacero va oferi explicații pentru momentele dificile prin care trece clubul.

Dinamoviștii au anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că Pablo Cortacero va sta față în față cu Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan.

Unul dintre subiectele care va prima la ședința programată pe data de 21 decembrie va fi majorarea capitalului cu 5 milioane de euro.

De asemenea, în ultima lună a anului, Consiliul de Administrație va fi mărit la 7 membri.

”Convocare pentru Adunarea Generală a Acționarilor

București, 23 noiembrie 2020. Președinte al Consiliului de Administrație al clubului din Ștefan cel Mare, Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948 SA, ședința fiind programată pe 21 decembrie 2020, la ora 11:00, la sediul social al societății.

Majorarea capitalului social cu suma de 5.000.000 euro prin emiterea de noi acțiuni reprezintă cel mai important subiect pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor, în care va fi stabilit și bugetul de venituri și cheltuieli pentru sezonul competițional 2020-2021, se arată într-o convocare trimisă către toți acționarii Dinamo 1948 SA.

De asemenea, tot pe 21 decembrie, va fi modificată structura Consiliului de Administrație prin suplimentarea numărului de administratori de la 5 la 7.

Consiliul de Administrație al clubului este format din Pablo Cortacero (președinte), Cornel Dinu, Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu și Cristian Hîldan.” este comunicatul emis de Dinamo.

un-mare-dinamo-ddb
Sursa FOTO: FC Dinamo.ro

Citește și EXCLUSIV | Situația jucătorilor dinamoviști, explicată plastic: “Ajungi acasă și te întreabă soția unde sunt banii”

Pablo Cortacerodinamo bucurestirealitatealiga 1comunicat de presa
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor