Internaţionalul englez Joe Hart se va retrage la finalul sezonului

Articol de Dan Istratie - Publicat joi, 22 februarie 2024, ora 21:19,
joe hart
joe hart

Portarul internaţional englez al lui Celtic Glasgow, Joe Hart a anunţat joi, pe canalele de socializare, că se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.

„Am vrut să transmit mesajul că din iunie voi pune stop carierei de fotbalist profesionist. Este ceva la care m-am gândit de ceva vreme”, a declarat Joe Hart într-un videoclip postat pe pagina de Youtube a clubului Celtic Glasgow.

Brendan Rodgers, managerul echipei scoţiene, a declarat pentru site-ul oficial al clubului: „Înţeleg şi respect pe deplin motivele pentru care Joe a făcut acest anunţ, dorind să îşi facă planurile de viitor cunoscute suporterilor şi clubului. Ştiu, de asemenea, că Joe va continua să lucreze în acest sezon cu aceeaşi intensitate, acelaşi angajament şi cu mult efort, calităţile pentru care a fost întotdeauna cunoscut”, a spus Rodgers.

Joe Hart (36 de ani) a adunat 75 de selecţii pentru naţionala Albionului, fiind dublu campion al Angliei cu Manchester City (2012, 2014) şi câştigând cu aceeaşi echipă Cupa Angliei (2011). Cu Celtic, Hart a fost campion al Scoţiei (2022, 2023) şi a obţinut o Cupă a Scoţiei (2023). El a fost desemnat cel mai bun portar din Premier League în 2011, 2012, 2013 şi 2015.

joe hart