Ioan Andone îl sfătuieşte pe Mirel Rădoi să nu părăsească naţionala: ,,Ar fi o eroare să plece! E dificil să faci faţă presiunii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 17 noiembrie 2020, ora 22:11,

Ioan Andone a vorbit înaintea meciului dintre Irlanda de Nord şi România, ultimul din acest an pentru ,,tricolori”.

Fostul internaţional spune că România va câştiga la limită meciul cu nord-irlandezii, scor 1-0. Andone este extrem de convins că naţionala va câştiga meciul din deplasare.

1-0 pentru România. Cred cu tărie că batem Irlanda. Mie îmi place stilul de joc pe care Mirel încearcă să îl impună, sus în atac, pressing des.

Este altceva, aduce un suflu nou, diferit, nu mai stăm numai în apărare. Rezultatele au întârziat să apară, dar sunt sigur că este doar o chestiune de timp. Vă spun, vor veni cât de curând.”, a spus Andone pentru playtech.ro.

Fostul internaţional a vorbit şi despre Mirel Rădoi. Acesta îl sfătuieşte pe selecţioner să nu renunţe la echipa naţională, ci să continue munca pe care a început-o. Andone îi transmite lui Rădoi să nu aplece urechea la ce spun cei din jur.

Mirel Rădoi va fi un antrenor la fel de feroce precum a fost ca jucător. Cu principii, bătăios, puternic psihic, foarte motivat. Va face performanță cu siguranță. Ar fi o mare eroare ca Mirel să plece de la Națională. Sfatul meu pentru el este să rămână acolo și să își continue treaba pe care a început-o.

Să creadă în el, să nu se lase influențat de niciun factor negativ din jurul lui. Este dificil, știu, să faci față unei asemenea presiuni venită de peste tot. Dar la cum îl știu eu, face față liniștit și va rămâne să construiască ceea ce a început, nu va face rabat de la principii. Probabil că a existat o ofertă de la Craiova, nu mă îndoiesc, însă nu cred că Rădoi a bătut palma cu vreo echipă de club.”, a mai precizat Ioan Andone pentru sursa citată.

Meciul cu Irlanda de Nord este ultimul din acest an pentru România. ,,Tricolorii” au avut un an catastrofal, după ce au ratat calificarea la Campionatul European, unde chiar România este una dintre gazdele turneului.

Citeşte şi Se califică naţionala de tineret la EURO U21? ,,Nici nu mi-am pus problema altfel”

rădoirealitateaandoneirlanda de nordromania