Vântul schimbării la Dinamo! Ioan Andone: ”Stiu că ei caută un investitor să cumpere de la spanioli”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 08:59,
cortacero-dinamo-fani

Pe plan sportiv, lucrurile au început să se așeze pentru Dinamo după trei victorii consecutive în play-out-ul Ligii 1.

Echipa a scăpat cel puțin pentru moment de emoțiile retrogradării și a urcat pe locul cinci în ierarhia din play-out. După dispariția suspectă a spaniolului Pablo Cortacero, cel care cumpărase acțiunile clubului în vară de la Ionuț Negoiță, formația din Ștefan cel Mare a fost condusă de fanii-finanțatori din programul DDB.

Ioan Andone, o legendă a lui Dinamo, a dezvăluit că suporterii care conduc clubul nu mai vor să-l lase pe mâna ibericului mai ales după ce au mai salvat din situația grea lăsată de acesta când a plecat. De aceea, oficialul lui Voluntari a aflat că cei din DDB caută un nou investitor care să-l convingă pe Cortacero să-și cedeze pachetul majoritar din club, dar pentru asta, spaniolul are nevoie și de acordul lui Negoiță.

„Acum, rezultatele se sparg în capul lor, în loc să se spargă în capul spaniolilor, care trebuaiu să vînă cu banii, ei trebuiau să facă eforturile astea mari, ei trebuiau să ajute. DDB trebuia să ajute şi ce fac ei nu stiu dacă cineva, dacă vreun club din România va mai avea asemenea suporteri. Din ce ştiu eu, din ce discuţii am mai avut cu ei, ştiu că ei caută un investitor să cumpere acţiunile de la spanioli. Dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România.

Mi-ar părea extrem de rău (n.r. dacă Dinamo ar retrograda). Am trăit 11 ani acolo, şapte ca jucător, patru ca antrenor, aici am câştigat campionate, cupe, am jucat în cupe europene. Pentru ei am jucat, am antrenat în cupe europene, pentru Dinamo. E păcat ca dinamo să retrogradeze”, a declarat Ioan Andone, conform Telekom Sport.

Suporterii din DDB au luptat neîncetat pentru strângerea de fonduri cu scopul obținerii licenței în vederea participării în Liga 1 și în sezonul următor, iar în ultima perioadă i-au răsplătit pe elevii lui Dușan Uhrin Jr. cu prime importante pentru ultimele succese din play-out.

CITEȘTE ȘI –>> Fanii din DDB s-au ținut de promisiune după victoria cu Iași: “SALARII. PRIME. TAXE CĂTRE STAT. Marşul continuă!”

realitateainvestitorddbioan andonecortaceroretrogradare
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat