Ioan Varga cere explicații șefului arbitrajului românesc! Care e nemulțumirea patronului de la CFR Cluj

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 23:57,
Ioan Varga
Ioan Varga

Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj, a răbufnit după ultimele greșeli de arbitraj împotriva campioanei României.

Ioan Varga vrea să știe de ce lui CFR Cluj i s-a refuzat un penalty cu CS Mioveni

CFR Cluj a învins CS Mioveni, în deplasare, cu 1-0, în Etapa a 19-a din Superligă, dar Ioan Varga, patronul echipei, este nemulțumit de prestația pe care a avut-o centralul Horia Mladinovici. Ca urmare, el i-a cerut explicații lui Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Nu se mai poate în acest fel. Totul are o limită și îi rog pe șefii fotbalului românesc să înțeleagă. Oamenii mei din club deja au făcut un memoriu la CCA.

Iar eu aștept personal de la acest domn Vassaras explicații. Și nu din alea că arbitrul a greșit că a fost departe de fază. Acum avem VAR în România.

Vreau ca Vassaras să îmi explice și să ne explice de ce arbitrul nu a dat o lovitură de la 11 metri în partida de la Mioveni, când a văzut clar la VAR că apărătorul gazdelor îi dă direct în picior jucătorului meu.

Ok, nu vezi în timpul meciului, dar când ești chemat de colegii tăi la VAR și tu vezi clar că ai greșit în timpul partidei că nu ai dat direct 11 metri, ce faci acum? Persiști în greșeală? Eu nu înțeleg ce este? Prostie? Incompetență?

Vreau să îmi explice domnul Vassaras ce s-a întâmplat la acea fază de arbitrul nu a dat 11 metri. Am avut și gol valabil, dar gata. Opriți-vă! Îmi doresc să fim arbitrați corect și vreau să îmi spună Vassaras de ce se întâmplă asemenea greșeli!”, a spus el, conform prosport.ro.

kyros vassarasIoan Varga