Ion Țiriac aruncă BOMBA! Veste tristă primită de Simona Halep

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 01 august 2020, ora 17:43,
halep-țiriac

Simona Halep ar fi trebuit să revină pe teren odată cu turneul de la Palermo, care se va desfășura în perioada 3-9 august, însă a ales să-i amâne revenirea în circuitul WTA, deoarece se teme să călătorească cu avionul în această perioadă.

Fosta campioană de la Wimbledon va participa totuși la turneul de la Praga, programat să înceapă pe 10 august.

„Simo” se teme de coronavirus, așa că a hotărât să nu mai participe la turneele din SUA. Jucătoarea de tenis primește însă vești proaste și de la organizatorii turneelor din Europa. Ion Țiriac, deținătorul turneului de la Madrid a anunțat că sunt șanse mici ca turneul să mai fie organizat în acest an.

CITEȘTE ȘI:

„Ne vom conforma la toate regulile care vor fi impuse de autoritățile sanitare și cele locale. Ministerul Sănătății Publice a trimis o notificare către directorul turneului, Feliciano Lopez, pentru a ne sfătui să nu organizăm turneul.

Dată fiind creșterea numărului de infectări în orașul Madrid. Din acest motiv suntem în contact cu ATP și WTA pentru a lua o decizie în cel mai scurt timp posibil. Vom vedea dacă există vreo variantă pentru a organiza această competiție în condiții de deplină siguranță”, a transmis Ion Țiriac prin intermediul unui comunicat.

Simona Halep s-a impus în două rânduri la Madrid, în 2016 și 2017. Românca a mai jucat alte două finale în 2014 și 2019.

Citește și • FOTO HOT | O avocată din Cluj face furori printre fotbaliști! Craii care se roagă să ajungă în „boxa acuzaților”

realitateatenismadrid openwtasimoan halepHalep
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat