Ionel Ganea dă de pământ cu Edi Iordănescu: „Trebuia să plece mai devreme! E cel mai slab antrenor din istoria naționalei!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 27 septembrie 2022, ora 17:49,
Ionel Ganea
Ionel Ganea

România a câștigat categoric în fața Bosniei (4-1), însă nu a fost suficient pentru a evita retrogradarea din liga B grupa a 3-a. Lumea fotbalului românesc a reacționat în ceea ce îl privește pe Edi Iordănescu.

Este și cazul lui Ionel Ganea, cel care a avut un discurs vehement după campania dezatruoasă din Nations League a „tricolorilor”. Iată ce a spus despre selecționerul României.

„E cel mai slab antrenor din istoria naționalei!”

„E dureros, pentru că niciodată naționala nu a terminat pe ultimul loc într-o grupă. E dureros, foarte dureros… Fotbalul românesc scârțâie în general, abia acum avem două echipe în cupele europene după o grămadă de ani, din urmă nu mai vine nimic, vedeți că sunt probleme și la loturile de tineret.

Sunt probleme mari de tot! Ar trebui ca șefii fotbalului românesc să-și pună întrebări, dar pe ei îi interesează doar marketing, management, vânzâri, nu rezultatele naționalei.

Trebuia să plece mai devreme (n.r. Edi Iordănescu). Rezultatele nu-l ajută și nu-l recomandă pe Edi. Personal, n-am nimic cu el, să nu se supere, dar, dacă faci o analiză, vezi că e cel mai slab antrenor din istoria naționalei!”, a declarat Ionel Ganea pentru gsp.ro.

Mi-a plăcut Alibec, s-a zbătut, a alergat mult, chiar mi-a dat senzația că și-a dorit enorm să câștige”, a mai spus Ganea, pentru sursa citată.

Iată clasamentul final al grupei Nations League din care a făcut parte naționala României:

ionel ganeanationala Romanieiedi iordanescu