Ionel Ganea, derapaj la adresa arbitrilor care au suspendat meciul dintre Sepsi și FCU Craiova: „Doi nenorociți!”

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 14:17,
Ionel Ganea
Ionel Ganea

Ionel Ganea a reacționat dur în direct pe tema suspendării meciului dintre Sepsi și FCU Craiova, întrerupt definitiv în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe.

„Am văzut declarațiile lui Hadnagy că vrea să se rejoace meciul, ar fi fair-play. Nu poți să-ți bați joc de munca unor jucători. Nu s-a mai întâmplat nicăieri în fotbalul mondial ce au făcut Chivulete și cu Goga. Nu? Rasismul, xenofobia, drogurile și prostituția nu o să dispară niciodată de pe lumea asta. Nu ai cum să le oprești. Cel mai bun arbitru e Istvan Kovacs.

De ce nu a oprit niciun meci de fotbal? Respectă jucătorii. Când s-au făcut scandări rasiste împotriva Rapidului nu s-a oprit niciodată meciul. De ce? Părerea mea e că ar trebui să se ia atitudine, e foarte grav ce au făcut. Doi nenorociți! Ar trebui expulzați din țară ăștia. Unde a crescut Chivulete? În România! Unde s-a născut? În România! Unde s-a afirmat? În România!”, a spus Ionel Ganea, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv, duminică, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

ionel gane