Ionuţ Chirilă, o nouă replică pentru Ilie Poenaru: ,,Am crezut că e un băiat mai inteligent, dar m-am înșelat”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 27 septembrie 2021, ora 08:04,
IONUȚ CHIRILĂ
IONUȚ CHIRILĂ

Ionuţ Chirilă, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a oferit o nouă replică pentru Ilie Poenaru, fostul tehnician al echipei din Ilfov.

După meciul cu FCSB, Chirilă a dat vina pe fostul staff care s-a ocupat de pregătirea fizică a elevilor săi. Ilie Poenaru i-a răspuns, dar actualul antrenor de la Academica a vrut să rectifice anumite declaraţii şi a spus lucrurilor pe nume.

,,Am crezut că e un băiat mai inteligent, dar m-am înșelat. Eu, atacând pregătirea fizică, nu am avut nicio legătură cu antrenorul principal, ci cu colaboratorii săi. Milanul meu, așa cum m-a ironizat el, a avut ritm, posesie, ocazii. Chiar el a zis asta. Aici îi dau mare dreptate. Cu FCSB, echipa a avut ce n-a avut în primele nouă meciuri, când a făcut doar două puncte.

A mai spus că nu am contat în repriza a doua. Păi nu am contat din cauza lucrurilor spuse deja. Toate meciurile au fost pierdute în repriza a doua. Nu el s-a ocupat de pregătirea fizică a echipei.

În privința rapoartelor pe care vrea să mi le dea el, pot avea un singur deznodământ: două puncte în nouă meciuri. Eu nu l-am atacat pe el! L-am lăudat anul trecut. L-am pus între primii trei antrenori ai țării. Dacă aveam ceva cu el, vorbeam cu argumente. Eu zic că echipa lui ar fi avut 12 puncte în cele 9 etape, dacă era pregătită fizic cum trebuie.

Am să mai spun ceva. A mai făcut un lucru greșit. El spune că jucătorii se antrenează până la ultimii 30 de metri de poartă. Nu e adevărat! De acolo trebuie să le dai opțiuni, să oferi cel puțin două soluții pentru a continua.”, a declarat Ionuţ Chirilă, pentru Digisport.

Citeşte şi IONUȚ CHIRILĂ, EUFORIC DUPĂ EȘECUL CU FCSB: „AȚI JUCAT CA AC MILAN! I-AȚI ‘OMORÂT’”

realitateachirilaclincenipoenaruliga 1