Ionuț Lupescu e sincer: „Avem variante de selecționer, dar unii antrenori nu se lasă manevrați!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 10:53,
Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Fostul component al Generației de Aur a vorbit despre principalul subiect care urmărește în acest moment echipa națională a României!

Ionuț Lupescu împlinește astăzi, 9 decembrie, 53 de ani. Fostul mare mijlocaș al tricolorilor se află acum în Arabia Saudită, însă nu este străin de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. Întrebat despre cea mai bună variantă pentru postul de selecționer, după plecarea lui Mirel Rădoi, Lupescu consideră că România are antrenori buni, însă aceștia nu acceptă să fie manevrați de către FRF.

„Avem variante de selecționer, dar unii antrenori nu se lasă manevrați. Avem o școală bună de antrenori, vă spun că aici, în Arabia Saudită, imaginea tehnicienilor români este excelentă. Tot ce a făcut Răzvan Lucescu, Anghel Iordănescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf și lista poate continua,

Însă deschizătorul de drumuri a fost Ilie Balaci, e considerat un idol aici. Când am ajuns aici, primul nume românesc pe care l-am auzit a fost Ilie Balaci. Păcat că în țară nu a fost apreciar și valorificat așa cum trebuie”, a declarat Ionuț Lupescu pentru ProSport.

Citește și BREAKING NEWS | ADRIAN MUTU, NOUL SELECȚIONER AL NAȚIONALEI ROMÂNIEI! CÂND VA DEBUTA PE BANCA TEHNICĂ A TRICOLORILOR

Lupescuselectionerdeclaratiiechipa nationalaromania