Ionuț Lupescu, ironic la adresa conducătorilor de la Dinamo: „Și-au demonstrat competenţa în ultimii 15-20 de ani!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 28 iunie 2022, ora 15:16,
Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

Ionuț Lupescu, fostul internațional român, a declarat recent că nu este dispus să revină la Dinamo, clubul său de suflet. Acesta a evoluat pentru „câini” în 3 rânduri, iar acum nu pare încântat să se implice la echipă.

Chiar dacă fostul fotbalist a declarat că fanii l-au vrut mereu la echipă, acesta a transmis că Răzvan Zăvăleanu, administratorul lui Dinamo, ar fi fost mereu împotrivă.

„Știu că suporterii mereu au vrut, dar nu ei conduc, ci administratorul judiciar!”

„În situaţia actuală nu m-aş întoarce la Dinamo, e o societate care este cum este, am mai declarat-o de 20 de ani de când am plecat.

Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo, aşa, că ştiu că suporterii mereu au vrut, dar nu ei conduc, ci administratorul judiciar, dar cu siguranţă în modul cum e structurat acum clubul, nu.

Nu sunt dezamăgit că nu m-a căutat nimeni, sunt oameni competenţi, şi-au demonstrat competenţa în ultimii 15-20 de ani, ceea ce înseamnă să conduci un club ca Dinamo şi s-a ajuns unde s-a ajuns.

Depinde dacă Dinamo poate promova direct, dacă au un lot viabil, dacă au putere financiară, stabilă, atunci ar putea. Eu cred că există un culoar foarte bun ca să promoveze.

(n.r. unde va juca Dinamo?) Sunt multe lucruri, să vedem dacă vor începe chiar şi în Liga 2, lucruri care probabil nici în Liga 2 nu vor merge, trebuie să îl întrebi pe Zăvăleanu, el e cel mai în măsură să explice”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru Orange Sport.

Gică Mihali, gata să plece și el de la Dinamo!? Ce are de gând antrenorul interimar al „câinilor”! Citește chiar aici!

dinamo#ionuțlupescu