Ionuţ Panţîru, mesaj de pe patul de spital pentru Gigi Becali: ,,Vreau să-i mulţumesc că m-a trimis la cea mai bună clinică din lume”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 22:28,
pantiru

Ionuţ Panţîru, fundaşul stânga al celor de la FCSB, s-a operat cu succes, după ce s-a accidentat în urma unui contact cu colegul Adi Şut.

După ce a devenit indisponibil pentru FCSB în acest sezon, Panţîru a fost trimis de către cei de la FCSB să se opereze în Italia, la o clinică privată.

După ce operaţia a fost făcută cu succes, fundaşul lui FCSB a ţinut să-i mulţumeacă lui Gigi Becali, pentru gestul superb pe care l-a făcut pentru el.

,,Operația a decurs foarte bine și se pare ca perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza!

Vreau să îi mulțumesc in primul rând domnului Gigi Becali, care m-a ajutat și m-a trimis la una sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume, clubului FCSB, care a fost alături de mine, staff-ului medical, care a lucrat extraordinar de bine și rapid, pentru că nu am simțit absolut nicio durere datorită profesorului Mariani (domnul care m-a operat) și, nu în ultimul rând, familiei, care a fost alături de mine la orice pas. Le mulțumesc și prietenilor (inclusiv suflării roș-albastre)care mi-au trimis mesaje de încurajare și însănătoșire grabnică.”, a scris fundaşul celor de la FCSB, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Panțîru Ionuț (@pantiru.ionut)

Fără Ionuţ Panţîru, FCSB se află în acest moment pe locul 2 în play-off, cu 44 de puncte acumulate în clasament, la unul în spatele celor de la CFR Cluj.

Citeşte şi Încă un jucător i-a intrat în dizgraţie lui Gigi Becali: ,,Ce facem, ne distrăm pe teren?”

liga 1realitateafcsbionut pantirugigi becali

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

spectacol-total-la-ceremonia-de-deschidere-a-campionatului-european-moment-emotionant-al-lui-andrea-bocelli_11

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină