Iordănescu, sfat pentru Rădoi! „Tănase nu trebuie să lipsească!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 09 martie 2021, ora 18:53,
anghel iordanescu

Anghel Iordănescu i-a transmis câteva sfaturi lui Mirel Rădoi înainte de startul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022. Florin Tănase, golgeterul liderului FCSB, este remarcatul lui Iordănescu în Liga 1. 

Selecţionerul cu cele mai bune rezultate din istoria primei reprezentative a analizat situaţia jucătorilor din Liga 1 care pot oferi soluţii pentru Mirel Rădoi.

Cu 18 goluri şi 3 pase decisive în campionat, Florin Tănase este remarcatul lui Iordănescu.

Tănase e jucătorul numărul 1 de la FCSB, nu doar că e golgheter. Nu cred că ar trebui să lipsească din lotul naționalei.

Avem portari, e Lazar, de la Astra, e Pufi al lui Edi, Bălgrădean. Mă refer aici chiar la un portar tânăr, Vlad de la FCSB. Chiar dacă e un portar tânăr, având curaj, Mirel Rădoi îl poate promova” – a spus Iordănescu la Digi Sport.

Fostul selecţioner a avut cuvinte de laudă şi pentru Ianis Hagi, campion cu Rangers în Scoţia.

Competiția din Scoția a crescut. Ianis joacă într-o echipă bună, a crescut enorm și sunt convins că exprimarea lui și la echipa națională va fi alta, a spus Anghel Iordănescu.

România va debuta în preliminariile Mondialului din 2022 pe 25 martie, pe Arena Națională, împotriva Macedoniei. Trei zile mai târziu, este programat jocul cu cel mai greu adversar din grupă, Germania, de asemenea pe teren propriu, iar pe 31 martie ”tricolorii” vor juca în Armenia.

  • Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein sunt adversarii României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022
selectionerianis hagiechipa nationalaflorin tanasemirel rădoifcsbanghel iordanescu
arena nationala

EURO 2020 | Motivul pentru care autorităţile nu au tras acoperişul Arenei Naţionale

Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”