Ironia lui Sorin Cârțu după anunțul lui Gigi Becali: „O să scape în sfârșit de locul 2”:)

Articol de George Drafta - Publicat marți, 30 iunie 2020, ora 11:33,
1-sorin-cartu

Președintele oltenilor a comentat cu umor după ce finanțatorul roș-albaștrilor a amenințat că echipa sa va folosi aceeași tactică pe care au aplicat-o oltenii în urmă cu trei ani. 

Atunci, Craiova a folosit foarte mulți juniori într-o partidă cu Viitorul, în momentul în care constănțenii se băteau pentru titlu cu FCSB. Iar victoria a fost decisivă pentru puștii lui Hagi. Acum, Gigi Becali e pregătit să apeleze la o metodă similară, având în vedere că trupa lui Vintilă nu mai are șanse la titlu.

„Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm şi noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeaşi monedă. Noi vrem să promovăm tinerii acum…nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii? Vrem şi noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Aşa au jucat ei cu Viitorul”, declarase Gigi Becali după înfrângerea cu Astra la Digi Sport.

gigi-becali-fcsb-as

Iar Sorin Cârțu i-a răspuns imediat finanțatorului vicecampioanei.

„E treaba lui, a lui Gigi. Şi dacă se ia după Universitatea Craiova e bine. Face ce vrea, e politica lui. Noi când am realizat ceva, am realizat singuri. Suntem obişnuiţi. Ei şi aşa au vrut să scape de blestemul locului 2, au scăpat”, a reacționat șeful juveților pentru aceeași sursă.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo, într-o situație fără ieșire? “Oricărui antrenor i-ar fi greu acolo”

cartugigi becaliu craiovaschimb de replicifcsb
Eriksen inter

Cum este văzut viitorul lui Christian Eriksen în fotbal de un celebru cardiolog: ,,Asta e vestea rea”

Eriksen la pamant

Minciuni incredibile pe baza cazului lui Eriksen: ,,Vom fi forţaţi să acţionăm”