Ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo: ,,N-au după ce bea apă, iar ei fac mărire de capital de 5 milioane”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 24 decembrie 2020, ora 13:23,
dinamo spanioli

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din punct de vedere financiar din istoria clubului, după ce a fost preluată de spanioli.

Toate promisiunile făcute de Pablo Cortacero şi nerespectate i-au făcut pe jucătorii echipei să ameninţe cu greva.

Staff-ul şi fotbaliştii s-au pus de acord să nu mai vină la reunirea lotului dacă nu li se plăteşte cel puţin o parte din restanţele salariale până la început de 2021. Străinii ar urma să nu mai revină în România, iar fotbaliştii români să intre în grevă.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a comentat situaţia de la Dinamo şi este de părere că spaniolii tot nu vor veni cu banii pentru angajaţi. Fostul conducător nu înţelege nici de ce s-a făcut mărire de capital social în condiţiile în care spaniolii nu au adus niciun ban în club.

,,Acolo este deranj mare, o şmecherie românească bine pusă la punct. Aşa ceva n-am mai văzut, nici n-am auzit până acum nici în lumea a treia. Au venit unii, săracii, care n-au nici după ce bea apă.

Când îi aud că ei fac mărire de capital de 5 milioane şi ei n-au să dea o friptură la echipă.”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Deşi situaţia financiară este una catastrofală, echipa a terminat totuşi pe locul 11 turul de campionat din Liga 1, cu 18 puncte adunate în 15 etape.

Citeşte şi Mesajul noului ministru al MTS la învestirea în funcție: “Provocările sunt combustibil pentru mine”

 

Pablo Cortacerodumitru dragomirrealitateadinamojucatori dinamo
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”