Islanda și Ungaria, favorite să joace finala play-off-ului pentru EURO 2020! Cotele la casele de pariuri

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 08 octombrie 2020, ora 18:57,
islanda romania poster
islanda romania poster

Islanda și Ungaria sunt favorite, în viziunea experților, să joace finala play-off-ului pentru EURO 2020. Înaintea partidelor din această seară, casele de pariuri consideră că România și Bulgaria pornesc cu șansa a doua la calificare.

Islanda și România se înfruntă de la ora 21:45, la Reykjavik. Este ultima șansă pentru ‘tricolori’ să obțină biletele pentru Campionatul European de anul viitor, găzduit și de București.

Pentru o victorie a Islandei în timp regulamentar, casele de pariuri au oferit o cotă de 2.40. Remiza a fost evaluată la 3.20, iar un succes al României în 90 de minute are cota 3.20.

Experții consideră că sunt șanse mari să vedem o partidă cu puține goluri. Cota pentru maximum două goluri înscrise în timpul regulamentar este de 1.55. 

La calificare (după 90 sau 120 de minute de joc), Islanda are cota de 1.60, iar România cota 2.20.

Marile victorii nasc EROI pentru suporteri, dar calificările sunt obținute de ECHIPE! Cine ne va purta spre victorie în această seară❓✌️??

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 8 octombrie 2020

Într-un alt meci din play-off-ul pentru EURO 2020, Ungaria este favorită să se califice în detrimentul Bulgariei, deși joacă la Sofia. 

O victorie a maghiarilor în timp regulamentar a fost cotată la 2.20, un egal la 3.20, iar o victorie a Bulgariei are cota 3.60.

În același timp, specialiștii caselor de pariuri consideră că sunt șanse mici să vedem o confruntare cu multe goluri. Un pronostic pentru maximum două goluri are cota 1.50.

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Un fost internațional e optimist înaintea partidei cu Islanda: “Suporterul român și-a reîntors fața spre echipa națională!”

echipa nationalacase de pariuripariuribulgariaplay offcoteungariacalificareromaniaislanda