Istvan Kovacs s-a decis: ce vrea să facă după retragerea din arbitraj

Articol de Dan Istratie - Publicat miercuri, 21 februarie 2024, ora 20:02,
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

 

Chiar dacă vârsta îi permite să mai arbitreze la cel mai înalt nivel, Istvan Kovacs a început să se gândească deja ce va face după retragerea din activitate.

„Chiar dacă lucrez în fotbal, nu îmi dau seama tot timpul de tot ce presupune organizarea acestui fenomen. De multe ori te raportezi la ce vede și lumea din exterior.

Dar studiind îți dai seama cât de complexă este administrarea fotbalului și în câte zone trebuie să se uite pentru a putea dezvolta fotbalul. Zone la care nici nu mă gândeam să existe.

Sunt persoane dedicate care trebuie să țină legătura cu fiecare stakeholder, Am auzit în urmă cu 3 ani despre curs, m-am gândit că odată ce îmi termin activitatea în arbitraj vreau să rămân în fotbal. Vreau să învăț lucruri noi despre management, asta aș vrea să fac după ce îmi închei cariera în arbitraj.

Am găsit acest curs ideal pentru ce îmi doresc pe viitor. Nu știi ce îți aduce viitorul, dar aici putem schimba opinii diferite și ne putem dezvolta mai rapid. E expertiză benefică din alte zone în activitatea fiecăruia”, a spus Kovacs, potrivit FRF.

istvan kovacs