Iulian Roșu, despre memoriul împotriva lui Dinamo: „Am vrut să plec liber, dar am fost refuzat de două ori”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024, ora 21:17,
Iulian Rosu
Iulian Rosu

Aflată pe locul 15 al Superligii după 23 de etape, echipa Dinamo a primit o lovitură și pe plan administrativ.

Am vrut să plec liber, dar am fost refuzat de două ori”, spune dinamovistul Iulian Roșu

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a anunțat că a interzis clubului Dinamo să facă vreun transfer în următoarele două perioade de mercato.

Cu puțin timp înaintea reluării campionatului, mijlocașul Iulian Roşu a dispărut de pe lista trimisă de clubul bucureștan la LPF.

Fotbalistul susține că povestea nu se rezumă la simpla depunere a documentelor la comisia din cadrul FRF. „Vreau să se știe. Eu de două ori le-am cerut, le-am spus că renunț la interdicția la transferuri după ce am depus memoriu.

Le-am zis că renunț la interdicție, dar să mă lase liber. Am fost refuzat de două ori! Într-una dintre oferte le-am spus că renunț și la o parte din bani, dar să fiu liber. Din nou am fost refuzat.

Eu am făcut memoriul pentru că m-au exclus din lotul echipei și m-au trimis să mă antrenez singur, de la ora 07:00 dimineața, doar cu Oneață, antrenorul secund și cu un fizioterapeut.

Nu m-am dus acolo. Erau abuzive. Le-am cerut să mă reintegreze în lotul echipei. Le-am spus în toate discuțiile că vreau să găsesc ceva, apoi plec”, a transmis fotbalistul.

Nu vreau răul lui Dinamo”, susține Iulian Roșu

În acest sezon, Roșu a jucat 7 meciuri în Superligă, fără să fie vreodată integralist, adunând 73 de minute. Dinamo poate face recurs, iar singurul avantaj este acela că, până când se va da decizia finală, poate face transferuri.

Nu e niciun fel de problemă. Ei m-au exclus, două-trei săptămâni mi-au dat doar program individual. Nu am fost de acord! Apoi, de două ori, le-am spus că renunț la interdicție, dar să fiu liber. Să pot merge în altă parte și să joc.

Eu încă sunt deschis la discuții. Nu vreau răul lui Dinamo. Dacă se dă o decizie, o va lua Comisia. Nu o iau eu. Până acum mi s-a dat dreptate, dar nu eu am decis.

Le-am oferit posibilitatea să mă lase liber și să renunț la interdicție. Să se judece doar partea de bani. Mai multe ce să le fac?

Am încercat de fiecare dată să rezolv. Ei mi-au spus să vin să discutăm față în față. Cum? Nu pot să mă văd personal cu cineva care mă exclude din lot și mă lasă să mă antrenez singur”, a spus el, conform gsp.ro.

iulian roșu