Iuliu Mureşan, despre situaţia de la FCSB şi gestul Anamariei Prodan! ,,Eu am fost mai egoist”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 20:17,
iuliu-muresan

Iuliu Mureşan, fostul preşedinte de la Hermannstadt, a comentat situaţia de la FCSB, dar şi gestul Anamariei Prodan, de a-i ceda pe Karanovic şi Caiado la roş-albaştri pentru meciul cu Slovan Liberec.

Fostul oficial spune că ceva este greşit la FCSB, pentru că s-a ajuns ca echipa să aibă prea mulţi infectaţi cu Covid-19.

,,Ceva s-a întâmplat acolo, iar cei de la FCSB trebuie să vadă. Sunt prea mulți care s-au infectat și prea puțini care au scăpat. Păcat de ei, acum a apărut și Man, care era om de bază. Acolo ceva sigur nu s-a făcut bine, ceva a fost greșit, nu s-au luat la timp măsuri. E mult, mult prea mult”, a spus acesta pentru Digi Sport.

Iuliu Mureşan a vorbit despre gestul pe care l-a făcut Anamaria Prodan, de a ceda doi jucători importanţi la FCSB. Fostul preşedinte de la Sibiu nu ar fi procedat la fel ca impresara.

Eu am fost mai egoist, îmi doream să fac performanță, nu întindeam așa mâini de ajutor, dar dacă cei de la Sibiu așa au considerat, foarte bine. Sibiul a pierdut doi atacanți foarte buni, Debeljuh, acum l-au dat pe Karanovic, ei riscă puțin. Eu, dacă eram acolo, nu știu dacă făceam așa.

Sunt sincer, eu mereu m-am gândit să fac treaba acolo unde sunt eu, nu să ajut pe alții”, a mai declarat Mureşan.

Citeşte şi EXCLUSIV | Un fost stelist n-are dubii: ”CFR e favorită! În vestiar le spune altceva Petrescu!”

 

Hermannstadtfcsbanamaria prodanEuropa Leaguemuresanliga 1realitatea
gigi-becali-fcsb

Dinamo, ajutor nesperat din partea lui Gigi Becali! Ce a făcut patronul celor de la FCSB

Laszlo Boloni, Ronaldo

Laszlo Boloni s-a întâlnit în secret cu Ronaldo la Budapesta: ,,N-ar fi frumos să apar”