Iuliu Mureşan, luat la rost de un fost rival: ,,Să o salveze pe Dinamo dacă a câştigat atâtea titluri cu CFR”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022, ora 15:14,
Iuliu Muresan
Iuliu Muresan

Dinamo trece printr-o ce situaţie dificilă. La fel ca în sezonul precedent, formaţia din Ştefan cel Mare trebuie să se salveze de la retrogradare. Acum, la conducere se află Iuliu Mureşan.

Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, nu-l menajează deloc pe oficialul dinamovist. Acesta aşteaptă ca Mureşan să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, având în vedere trecutul pe care l-a avut la CFR Cluj.

Citeşte şi Steliano Filip nu vrea să mai stea la Dinamo! Conducerea, mesaj clar: ,,Nu pleacă liber”

,,Ce mă interesează pe mine de Rednic și Stoican. Bine că nu m-ați întrebat de… Nu am nicio părere. Dinamo se poate salva, dar acolo e altceva. E insolvență… Mureșan, dacă e capabil, ar trebui să o salveze pe Dinamo de la retrogradare… dacă tot a câștigat câteva campionate cu CFR. Sunt malițios cu el pentru că mi-a tras-o de câteava ori.

O să scape de la retrogradare, dar greu. E păcat pentru că Dinamo are și mulți suporteri. Pe mine m-a impresionat că au venit oamenii să susțină echipa. Oamenii ăia au tot respectul din partea mea, nu mai contează că ai dat 100 sau 20 de euro. Oamenii ăia ard pentru Dinamo. Nu i-am simpatizat niciodată, dar pentru acest lucru merită toate felicitările. Oamenii au venit cu bani și nu îi poți lăsa acum. Măcar pentru acest lucru Dinamo trebuie să scape de la retrogradare. Dumnezeu știe ce se va întâmpla acolo.”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru ProSport.

Citeşte şi Mihai Stoica nu e deloc impresionat de transferurile de la Dinamo: ,,Să mă ierte Buleică şi Tomozei”

dinamoiuliu mureșanliga 1adrian porumboiu