Iuliu Mureșan, probleme cu rezilierea unui fotbalist: „Nu am înțeles de ce a fost adus”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 18 ianuarie 2022, ora 22:42,
Iuliu Muresan
Iuliu Muresan

Nikolaos Kainourgios a fost adus la Dinamo la sfârșitul lunii octombrie, în timpul mandatului lui Mircea Rednic.

Grecul de 23 de ani, cotat la 300.000 de euro, a bifat șapte partide pentru ”câini”. Deși este un jucător de profil ofensiv în banda stângă, acesta a evoluat pe postul de fundaș stânga, acolo unde, conform lui Iuliu Mureșan, Dinamo avea soluții.

Astfel, oficialul din Ștefan cel Mare nu înțelege de ce a fost adus Kainourgios, iar acum vrea să rezilieze pe cale amiabilă contractul cu acesta, așa cum a anunțat că a făcut cu Michel Espinosa. Numai că jucătorul elen nu este de acord.

CITEȘTE ȘI –>> Steliano Filip, blocat la Dinamo: ,,Nu îi dăm drumul niciodată să plece liber”

”Kainourgios mai este. Eu prefer să reziliez contractele cu acordul părților, chiar dacă sunt niște clauze. Când e amiabil, nu mai contestă nimeni. Altfel, e un anumit grad de risc, oricât de bine e scrisă clauza. Acolo, pe fund, avem 3 jucători, plus el, erau 4. Chiar nu am înțeles de ce a fost adus, că mai juca și Crețu, care nu era fundaș, și mai improvizam. Dar asta e altă poveste.

Cu Espinosa am reziliat azi, dar el e și accidentat, nu e așa grav. A fost consultat în Franța de un medic cunoscut, mai trebuie să facă puțin tratament și după aia poate și găsește o echipă acolo. Ne-am despărțit amiabil. Rednic nu a contestat decizia de reziliere,  a declarat Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Agitație mare la Dinamo! „Câinii” reziliază cu trei fotbaliști

iuliu mureșandinamoKainourgiosrednicespinosareziliere