SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Jovan Markovic, luat din nou la rost după meciul cu CFR din Cupă: ,,Face totul cu capul în pământ”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 09:38,
Jovan Markovic
Jovan Markovic

CS U Craiova şi-a luat revanşa în faţa celor de la CFR Cluj în Cupa României. Oltenii au câştigat duelul cu trupa lui Dan Petrescu la limită, scor 1-0, după golul înscris de Houri.

Deşi oltenii au câştigat duelul de pe ,,Ion Oblemenco”, un fost mare internaţional se declară nemulţumit de prestaţia lui Jovan Markovic. Basarab Panduru este de părere că atacantul trebuie să-şi dea seama singur de schimabrea pe care trebuie să o facă în cariera sa.

,,Cred că trebuie să înţeleagă că trebuie să se schimbe el ca jucător. Nu poţi să ai atitudinea asta. Face totul cu capul în pământ. Să vadă colegii, să vadă pe toată lumea. Trebuie să dai mai multe, după încrederea selecţionerului, încrederea lui Reghecampf. La naţională nu ai cum să ajuţi jucătorii, că nu-i băgăm în formă. Trebuie să se schimbe, trebuie să facă mai mult.

Când vezi echipele, vezi că ceva nu e normal, rezerve… Lucrurile s-au schimbat în repriza a doua, când Craiova şi-a permis să bage cinci titulari şi a câştigat meciul. Petrescu a zis înainte de meci că nu are ce să facă, şi-a asumat. Vor să facă ceva bani din Conference League, trebuie să câştige, şi-a asumat să bage jucători pe care nu îi ştie, a zis şi înainte.

E normal să nu meargă mai nimic. Şi de partea cealaltă m-a surprins primul 11, am crezut că joacă cu echipa bună, s-au gândit mai departe, la meciul cu Dinamo. M-a surprins că au făcut atâtea schimbări, dar au câştigat până la urmă, printr-un şut frumos. Parcă mai degrabă de meciul de luni trebuie să vorbim, că erau titularii.

Faptul că nu joci şi nu joci mult timp… Nu ai cum să faci un 11 să se înţeleagă aşa. Iar s-au bazat pe lovituri libere şi aproape au surprins-o pe Craiova. Faci bani, faci puncte în Conference League, cred că e corect să aibă asta ca prioritate.

Duminică echipa bună, joi echipa bună, nu se poate aşa. Nu cred că o sa facă ceva în grupe. Nu a fost grupă de mulţi bani, dacă te uiţi pe ce loc sunt echipele alea…”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekomsport.

Citește și CUPA ROMÂNIEI | OLTENII ȘI-AU LUAT REVANȘA ÎN FAȚA CFR-ULUI! ELEVII LUI REGHECAMPF SE CALIFICĂ ÎN OPTIMI

basarab pandururealitateacs u craiovajovan markoviccupa romaniei