Juan Bauza este la mare căutare: „Puteam să îl dau şi în ţară cu 2 milioane de euro”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 10 februarie 2024, ora 11:04,
Juan Bauza
Juan Bauza

Echipa FCU 1948 Craiova a fost învinsă ieri de Oțelul, la Galați, cu 0-1, în primul meci al etapei a 25-a.

Adrian Mititelu a refuzat să-i dea drumul lui Juan Bauza în ţară pentru 2 milioane de euro

Golul a fost înscris în minutul 64, când Maciel a centrat de pe dreapta pentru Bodişteanu, care a înscris din careu.

După acest rezultat, FCU 1948 Craiova rămâne pe 10, cu 30p, dar poate fi depășită de UTA, dacă echipa din Arad nu pierde acasă cu FC Botoșani.

La finalul partidei, patronul Adrian Mititelu a recunoscut că șansele ca echipa din Bănie să ajungă în play-off s-au diminuat.

Totodată, el i-a liniștit pe suporterii formației antrenată de italianul Giovanni Costantino. „Bauza, 99% până la vară rămâne aici. Am avut negocieri, dar se pare ca nu-ne am înţeles. Cel puţin la ora asta nu există o confirmare a solicitărilor noastre.

Ultima zi de transferuri este luni, deci dacă până luni, cei care îl doresc nu acceptă ultimele noastre condiţii, e clar că nu va pleca. Şi atunci până la vară putem să contăm pe el.

Asta nu înseamnă că la vară va pleca. Vom decide asta în funcţie de evoluţia lui. Puteam să îl dau şi în ţară cu 2 milioane de euro cel puţin. Dar nu vreau. Am avut cel puţin un club din ţară care a oferit atât.

Nu ştiu cât înseamnă pentru opinia publică, dar pentru mine înseamnă foarte mult şi îl preţuiesc. Eu ştiu ce am în mână”, a declarat Adrian Mititelu, la Prima Sport.

Juan Bauzaadrian mititelu