Jucător din Liga I, prins cu droguri în aeroport la ieșirea din țară

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 08 iulie 2021, ora 21:17,
AEROPORT SUCEAVA
AEROPORT SUCEAVA

Jucătorul Maecky Ngombo (26 de ani), transferat recent de FC Botoșani, ar fi fost prins cu substanțe interzise pe aeroportul din Suceava.

Autoritățile au confirmat cazul. Atacantul ar fi avut marijuana în bagaj. Incidentul ar fi avut loc chiar atunci când echipa moldavă pleca spre cantonamentul din Austria, pe 29 iunie.

În data 29-06-2021, în postul de poliție de frontieră Suceava, la ieșirea din țară, în cursa spre direcția Memmingen (Germania), în bagajul de mână al unui cetățean belgian a fost descoperit un grinder metalic în interiorul căruia erau urme de substanță vegetală tocată de culoare verde.

Persoana și-a continuat călătoria. Cazul a fost preluat de organele de poliție competente„, a spus Florin Badila, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, conform ziare.com.

Până să fie achiziționat de FC Botoșani, Maecky Ngombo a mai fost legitimate la CR Belouizdad (Algeria), Go Ahead Eagles (Olanda), Ascoli și Bari (Italia), Roda JC (Olanda) și Fortuna Dusseldorf (Germania).

Citește și ANUNȚUL MOMENTULUI! A MURIT UN FOST PREȘEDINTE AL UNUI CLUB LEGENDAR

droguriMaecky Ngomboaeroportsuceavabotoșanimarijuana