Jucătorii CFR-ului, mustraţi după meciul cu Borac Banja Luka: ,,Să se tragă de urechi pentru a-şi reveni”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 10:14,
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images

CFR Cluj a ajuns în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League, după ce a piedut la limită meciul cu Borac Banja Luka, scor 1-2.

Ardelenii au mers mai departe în cea mai tare competiţie intercluburi din lume, după ce în meciul tur de la Cluj s-au impus cu scorul de 3-1, iar în meciul din Bosnia nu a mai contat în cele 90 de minute golul marcat în deplasare.

Cristi Dulca, antrenorul echipei naţionale de fotbal feminin, a reacţionat după episodul trăit de CFR în Bosnia. Acesta le transmite jucătorilor echipei ardelene că trebuie să ,,se trezească” si să realizeze ce nu a mer bine, iar lucrurile să fie îndreptate pe viitor.

,,Nu e ușor pentru Șumudică, să fii condus cu 2-0… mi s-a părut puțin fără reacție pe bancă, era dezamăgit de rezultat în primul rând. Echipa nu e încă ce vrea el, cred că asta a cauzat dezamăgirea. Echipa nu arată cum își dorește, să paseze, să facă presing avansat, să câștige fiecare duel. Nu am mai văzut CFR-ul așa nesigură.

Sunt foarte mulți jucători cu experiență în echipă. Nu ar trebui să dăm vina doar pe Șumudică, vedem jucători cu foarte multe meciuri în cupele europene plus trofee câștigate, care au greșit foarte mult, inexplicabil.

Sunt convins că Șumudică va ști să adune jucătorii. Depinde și de reacția jucătorilor, va trebui ca ei să își analizeze evoluția din ultimele meciuri. Șumudică a reușit să facă echipe oriunde a fost, aici fiecare jucător ar trebui să se analizeze, să se tragă puțin de urechi pentru a-și reveni. Nu au avut evoluții foarte bune. Sperăm ca Șumudică să aibă cheia succesului.”, a declarat Cristi Dulca, pentru Looksport.

În turul doi preliminar al UEFA Champions League, elevii lui Marius Șumudică vor da peste câștigătoarea titlului din ultimul sezon din Gibraltar, Lincoln Red Imps FC.

CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images
CFR Cluj v FK Borac Banja Luka/Sursa foto: Profimedia Images

Citește și ȘUMUDICĂ RĂSUFLĂ UȘURAT! CFR CLUJ MERGE CHINUIT ÎN TURUL DOI PRELIMINAR DIN CHAMPIONS LEAGUE

realitateacfr clujcristi dulcachampions leagueBorac Banja Lukajucatori