Jucătorii naționalei, puși la zid: ”Nu am remarcat pe nimeni!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 20:55,
România. Foto: Profimedia
România. Foto: Profimedia

Jucătorii naționalei au fost puși la zid de Iosif Rotariu. Echipa nu a înregistrat rezultate bune în ultima perioadă, iar România este foarte aproape de a fi retrogradată în Liga C.

”Nu mi-a lăsat o impresie pozitivă echipa națională (n.r. – în meciul cu Finlanda). Am văzut cam același joc din ultima perioadă, cu jucători care nu-și asumă mari responsabilități.

Au avut o posesie mai bună, dar n-a fost cu progresie. Jucătorii cer mingea doar la picior, nu și în adâncime. Asta e o meteahnă a fotbalului românesc!

Nu cred că a fost o problemă de atitudine, dar trebuie să vezi dacă și ce pot anumiți jucători. Cred că atât putem în acest moment! Nu am remarcat niciun jucător.

Aștept mai mult de la echipa națională, dar după cum se întrevede nu prea văd cum, în viitorul apropiat. Sunt cam aceiași jucători convocați, randamentul lor este același. În primul rând, e vorba de valoare.

Au fost cam mulți selecționeri în ultima perioadă și toți au avut aceleași probleme. Cred că problema e la jucători. E foarte bine dacă Edi Iordănescu primește încredere.

Cred că ar trebui făcute niște schimbări, un sistem care să se plieze pe fotbalul românesc. Cred că ar trebui un 4-2-3-1, cu Ianis Hagi în spatele vârfului”, a spus Iosif Rotariu, la Digi Sport Special.

rotariuromaniaiordănescu