Jucătorii Universității Craiova sunt groggy după eșecul cu Farul: „Câți antrenori ar veni, tot noi intrăm în teren”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 07 februarie 2023, ora 08:45,
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a fost învinsă de Farul, în deplasare, cu 1-2, în Etapa a 24-a a Superligii, iar distanța față de echipele din fața ei s-a mărit.

Câți antrenori ar veni, tot noi intrăm în teren”, a spus Dan Nistor

Formația pregătită de Eugen Neagoe se află pe locul 5, cu 41 p. Rapid s-a distanțat la 4p după victoria cu FC Voluntari (4-1), iar FCSB la 3p după ce s-a impus pe terenul lui CFR Cluj (1-0).

Echipa olteană va avea, în continuare, un program complicat, urmând să întâlnească CFR Cluj pe teren propriu și FCSB în deplasare.

După meciul cu Farul, autorul golului formației din Bănie, Dan Nistor, a recunoscut că problemele sunt la el și colegii lui, nu la persoana care stă pe banca tehnică.

Parcă am pierdut același meci ca la Botoșani. S-a scris istoria partidei de la început. Din păcate, nu am fost la nivelul care trebuie și nu cred că asta e valoarea noastră. Dacă vrem să ne batem acolo sus și să tindem pe cai mari nu trebuie să avem aceste fluctuații.

Până la urmă, câți antrenori ar veni, tot noi intram în teren. Sunt niște greșeli copilărești și se repetă la infinit, la fiecare etapă. Avem condiții extraordinare, suporterii vin alături de noi…”, a spus Nistor

El s-a referit și la meciul din runda viitoare, împotriva campioanei. „Caracterele puternice se văd în momentele grele. Vom vedea sâmbătă ce va fi. Din punctul meu de vedere, nu mă gândesc la campionat. Să fim matematic în pay-off și după vedem”, a încheiat jucătorul.

superligaEtapa a 24-adan nistor