Jucătorul de la națională care l-a enervat pe Tudor Stoica: ”De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 21:55,
TUDOREL STOICA
TUDOREL STOICA

Tudorel Stoica a vorbit despre echipa națională. El a fost deranjat de declarațiile lui George Pușcaș, după meciul cu Bosnia.

”Aș vrea să mă mai uit la ce spune jucătorul ala care a dat două goluri și care îi punea la punct pe băieții ăștia, adică pe noi, oamenii care stăm la televizor, că el e în teren și el face ce vrea la echipa națională.

Deci nu face ce trebuie, face ce vrea. Mă refer la băiatul ăla care a dat două goluri (n.r.: Pușcaș), da, el, probabil că da. Și ne spunea ce face el în teren. Păi dacă mai sunt doi-tre jucători ca el și fac ce vor…

Păi de aia nici nu a ajuns să joace pe unde a fost, la echipe de liga a doua. Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta. E un lucru care m-a șocat, referitor la ceea ce spune. El nu citește și nu îl interesează.

La întrebarea reporterului, care i-a spus că putea să dea pasă și să marcheze colegul lui, el a spus că el face ce vrea în teren, nu îl interesează. De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate. Păi de unde continuitate, dacă vii și joci la națională și te comporți așa?”, a spus Tudorel Stoica, la Fotbal Club.

tudorel stoicapuscasromania