Ladislau Boloni a caracterizat transferul lui Coman în Qatar: ”Merită un club european”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 16 aprilie 2024, ora 19:46,
Florinel Coman
Florinel Coman

Florinel Coman va părăsi FCSB și va ajunge în Qatar, la gruparea Al-Duhail, în schimbul unui salariu în valoare de două milioane de euro anual.

Ladislau Boloni, antrenorul echipei Metz, a declarat că mutarea celui mai valoros jucător al sezonului actual din Superligă este ”deranjantă”. În plus, tehnicianul consideră că Florinel Coman are tot ce îi trebuie pentru a ajunge într-un campionat european de top.

”Am citit această știre puțin deranjantă. Eu așa cred, că acest băiat merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat și eu acolo, dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%…

E foarte greu și noi nu suntem suficienți de căliți. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu știu”, a declarat Ladislau Boloni, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

”Suma de 5 milioane de euro nu este deosebit de mare. Eu l-aș lua, dar lucrurile stau altfel și nu pot să intru în asemenea discuții. Pentru Metz poate este o sumă mare”, a mai spus Ladislau Boloni.

Florinel Comanfcsbladislau boloni