Ladislau Boloni, prezentat oficial la FC Metz. „Aș vrea să fiu iubit! Sunt capabil să scot maximum dintr-o echipă!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 21:26,
Ladislau Boloni prezentat la FC Metz / Foto: Instagram-@fcmetz
Ladislau Boloni prezentat la FC Metz / Foto: [email protected]

Ladislau Boloni, tehnicianul român de 69 de ani, a fost prezentat oficial astăzi la noua sa echipă FC Metz, club aflat acum în Ligue 2. Antrenorul a fost prezent în cadrul unei conferințe de presă, unde a discutat despre filosofia pe care dorește să o abordeze la noul club, dar și calitățile care îl recomandă.

Boloni s-a aflat în negocieri cu FRF, la începutul acestui an, pentru preluarea naționalei României, dar discuțiile nu au ajuns la un numitor comun.

„Aștept să fiu respectat, e mai important!”

„Îmi doresc să am o echipă ofensivă și îmi asum riscuri, dar sunt jucător de șah, nu de poker. Ah, dacă am putea marca trei-patru goluri pe meci, ar fi perfect. În acest caz, nu-mi pasă de apărare.

Personal, îmi place jocul echilibrat. Să respectăm și defensiva, și atacul.

Și vreau jucători care să-și asume responsabilitatea pe teren”, a spus Boloni, în cadrul unei conferințe de presă.

Boloni a declarat și faptul că se dedică total clubului la care antrenează:

„Când mă angajez la un club, devin primul său suporter 200%, primul care suferă dacă lucrurile nu funcționează. Aș vrea să fiu iubit. Însă, mai mult de atât, aștept să fiu respectat, e mai important.

Într-un proiect, pot face compromisuri pentru reușita colectivului. Sunt un tip capabil să scot maximum dintr-o echipă”, a mai adăugat tehnicianul.

Obiectivul lui FC Metz este revenirea în Ligue 1. Sezonul viitor va fi mult mai greu pentru divizionarele secunde din Franța, întrucât doar 2 echipe vor putea promova.

 

boloni#fcmetz