Ladislau Boloni se ţine tare: ,,S-a ajuns la a patra contraofertă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 21:44,
Laszlo Boloni, sursa- Profimedia Images
Laszlo Boloni, sursa- Profimedia Images

Ladislau Boloni se află în România pentru a negocia preluarea postului de selecţioner al naţioanalei de fotbal. Tehncianl se ţine tare în tratativele cu Răzvan Burleanu.

După mai multe oferte şi contraoferte, Ladislau Boloni este cel care trebuie să efere un răspuns Federaţiei în acest moment. În ultimele zile, tehnicianul nu a mai răspuns la telefon, ceea ce nu a fost pe placul celor de la FRF.

Citeşte şi Prima demisie după verificările făcute de Corpul de control la Arena Naţională

,,Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs. Nu fac parte din echipa de negiocieri, dar cred că există un deadline, dar în cel mai scurt timp trebuie să dea un răspuns. Nu-mi dau seama (n.r. – care e răspunsul), cât timp mingea e în terenul lui. 

Ţinând cont că te gândeşti la binele naţionalei, atunci trebuie să fii precaut când alegi persoana care să conducă destinele naţionalei. Trebuie să ţii cont de toate necunoscute şi să fii încredinţat că ai ales. Dacă te uiţi în oglindă să zici că ai ales situaţia cea mai bună în contextul dat.

Pe mine nu mă surprinde ce a declarat, nu mi se pare nici normal, dar nu am apreciat niciodată persoanele care nu au răspuns niciodată la telefon. Trebuie să ai un răspuns, chiar dacă înseamnă nu sau o amânare. Pot înţelege că unii oameni sunt aşa construiţi.”, a declarat Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, pentru Telekom Sport.

Ladislau Boloni are o experienţă de 27 de ani ca antrenor. Acesta şi-a început cariera în 1994, la Nancy. De-a lungul timpului a pregătit echipe din Portugalia, Franţa, Emirate, Grecia, Qatar, Arabia Saudită şi Belgia. Ultima dată a antrenat formația Panathinaikos Atena, în perioada octombrie 2020 – mai 2021.

Citeşte şi Consecvenţa, cuvântul cheie de la naţională: ,,A fost o debandadă totală! Mereu am schimbat formula”

bolonifrfechipa nationalavochinoferta