Legenda dinamovistă care îi mobilizează pe fani împotriva lui Cortacero: „Să procedeze la fel cum făceau cu noi”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 26 decembrie 2020, ora 12:47,
fani dinamo

Acționariatul spaniol al clubului din Ștefan cel Mare este tot mai contestat în condițiile în care situația financiară a grupării se înrăutățește pe zi ce trece. 

Iar suporterii rămân în continuare o sursă de a menține echipa pe linia de plutire, în cea mai dificilă perioadă din istoria lui Dinamo. Unul dintre cei care au scris istorie în tricoul alb-roșu le transmite fanilor să reacționeze ca pe timpuri atunci când ratarea titlului era un eșec imens în Ștefan cel Mare. Florentin Petre eset dezamăgit de felul în care clubul este condus în acest moment.

„Păi, cu acest om te poţi aştepta la orice. Aş fi vrut ca suporterii şi cei care conduc DDB să fie mai autoritari, să facă exact cum făceau cu noi când terminam pe locul 2 sau 3 în campionat. Nu se accepta nimic. Aş fi verut să văd, pentru că îi respect enorm de mult, Dinamo trăieşte datorită suporterilor. Fără ei nu ar exista.

Aş fi vrut o altfel de atitudine faţă de aceşti băieţi care au venit şi au minţit. Şi-au bătut joc de un club, îşi bat joc de istorie, pe care am făcut-o din 1948 şi până acum. Nu poţi să vii să îţi baţi joc de nişte oameni, minţind zi de zi, spunându-le«proxima semana»”, a fost comentariul acid al fostului fotbalist al „câinilor” pentru Telekom Sport. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Au pus-o direct în vinclu! Echipa care a făcut spectacol chiar în ziua de Crăciun

dinamorealitateafanicortaceroflorentin petreinvestitori spanioli
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor