Leonard Strizu spune că Mihai Pintilii este un colaborator foarte bun: „La FCSB cu totul altfel stă problema”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 15:13,
Leonard Strizu
Leonard Strizu

FCSB dispută, joi, primul dintre cele șase meciuri pe care le mai are în acest an, dintre care cinci în campionat și unul în Cupa României.

La FCSB cu totul altfel stă problema”, a spus Leonard Strizu, fără să detalieze la ce s-a referit

Vicecampioana întâlnește FC Botoșani, în deplasare, de la ora 19:00, într-o restanță din Etapa a 6-a. Antrenor principal va fi Leonard Strizu, care a susținut, cu această ocazie, prima lui conferință de presă în noua funcție.

Mă simt confortabil în această poziţie. Patronul a apelat la seviciile mele, eu fac parte din acest club, iar pentru noi echipa mare FCSB spune tot. Suntem o familie, iar o mutare… e benefică să fim aproape de echipa mare.

Eu bănuiesc ce vreţi voi să aflaţi, dar la FCSB cu totul altfel stă problema. Acest grup din stafful tehnic, unde îl includem şi pe MM, antrenorii care sunt zi de zi cu echipa, partea medicală, toţi sunt importanţi.

Acest nucleu Pintilii, Filip, antrenorul cu portarii, Thomas (n.r. – Neubert), a colaborat cu partea medicală, MM, suntem o familie în care fiecare are câte un punct de vedere, din care se va lua o decizie”, a declarat Leonard Strizu.

Am o prietenie cu Pintilii”, a făcut cunoscut Leonard Strizu

Noul antrenor principal al FCSB a recunoscut că a fost o surpriză și pentru el numirea în locul demisionarului Nicolae Dică.

Ştiu ce vă interesează, cine conduce, cine aia, cine aia. Situaţia pentru mine şi pentru acest club e foarte puternică. E normal ca orice antrenor când vine la FCSB să aibă un colaborator ca Pintilii.

El e de doi ani aici, are o calitate, spun din experienţă, care ne lipseşte. La el există un respect vizavi de jucători deosebit. La meciul cu Rapid, un mare aport l-au avut jucătorii.

Din postura mea, am o prietenie cu Pintilii, care este un colaborator foarte bun, luăm decizii împreună. Îl am pe FIlip, jucător crescut de mine, e dornic şi proaspăt în devenire antrenor, antrenorul cu portarii, partea medicală şi norocul de a îl avea pe Thomas.

E o surpriză din partea patronului, nu mă gândeam, m-a bucurat. Încercăm să creăm o atmosferă plăcută să le dăm în continuare jucătorilor posibilitatea de a se exprima la un nivel cât mai ridica”, a declarat Strizu.

leonard strizusuperliga