Lewis Hamilton, criticat după ce l-a trimis la spital pe Max Verstappen: ,,Este o manevră murdară”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 09:02,
Lewis Hamilton/Sursa foto: Profimedia Images
Lewis Hamilton/Sursa foto: Profimedia Images

Lewis Hamilton a triumfat la Silverstone, dar la final a fost destl de criticat după ce a provocat un accident la începutul cursei în care a fost implicat şi Max Verstappen.

După un duel roată la roată, Lewis Hamilton l-a scos din decor pe Max Verstappen, care a fost transportat la spital. După cele întâmplate, atât Verstappen, cât şi Christian Horner, șeful echipei Red Bull, nu au avut cele mai frumoase cuvinte la adresa pilotului.

Sursa foto: Profimedia

,,Sunt bucuros că sunt ok. Foarte dezamăgit să ies din cursă astfel. Penalizarea nu ne-a ajutat cu nimic și nu face dreptate față de manevra periculoasă a lui Lewis.

Iar să sărbătorești în timp ce eu sunt în spital e lipsă de fair play, dar mergem înainte.”, a scris Verstappen, pe Twitter.

,,Este inacceptabil ce a făcut Lewis. Sper că e mulțumit de ceea ce a făcut, este o victorie nemeritată. Sunt indignat de faptul că un pilot de calibrul lui a făcut o astfel de manevră.

Este una periculoasă, a părut disperat și și-a trimis un rival la spital! Este o manevră murdară.”, a precizat şi Christian Horner, după cursă.

,,Am știut că trebuie să fiu agresiv pentru a-l depăși pe Max, dar sunt convins că i-am acordat spațiu.”, a fost şi reacţia lui Hamilton, după acuze, potrivit Gazzetta dello Sport.

Citeşte şi MAX VERSTAPPEN, DUPĂ VICTORIA DIN MARELE PREMIU AL AUSTRIEI: „MAȘINA A MERS PERFECT”

realitatealewis hamiltonmax verstappensilverstone