Liderul galeriei FCSB: Vom juca în Ghencea. Oamenii trebuie să vadă fotbal din Liga 1 pe acel stadion

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 07 august 2022, ora 13:11,
Stadion Steaua
Stadion Steaua

”Ce să facem, fraților? Plătim încă un an salarile ălora de la CSA Steaua, iar ei fac fotbal în continuare pe banii noștri. Stadionul ăla trebuie întreținut, dar lasă că îl întreținem noi. Și vor mai face fotbal pe banii noștri cel puțin încă un an, iar toți cetățenii României vor ține CSA în Liga 2.

Iar din vara lui 2023 tot acolo vor juca, că nu au drept de promovare. Dar nu este nimic. Cei de la CSA îl au pe Dâncu cu ei, dar ce a făcut Dâncu? Nu a promis el că îi rezolvă?

Lumea bună joacă în Liga 1, dar nu ați văzut că băieții de la Peluza Sud vor în A? Păi dacă vor ei în A, atunci să se ducă să joace în A. (n.r. râde). Hai să fim serioși și cu tot circul ăsta făcut pe stradă în urmă cu câteva zile. Ei l-au făcut să dea bine așa la imagine, nu?

S-au strâns și ei 200, că ăia sunt toți, și au făcut un protest de ochii lumii. Ei știau clar că nu vor avea drept de promovare, iar Talpan ce să le facă? L-ați mai văzut pe undeva pe Talpan? A mai vorbit săracul pe undeva? Nimic! Vă spun eu că noi în Ghencea o să jucăm. Acolo am crescut și acolo este casa noastră. Oamenii trebuie să vadă pe stadionul din Ghecea fotbal din Liga 1”, a declarat Gheorghe Mustață, conform prosport.ro.

ghencea