Liderul pierde viteză! U Craiova 1948, patru etape fără victorie

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 15:46,
fc u craiova 1948

Liderul U Craiova 1948 pierde teren în Liga 2. Oltenii au ajuns la patru remize consecutive după 0-0 la Slobozia.

U Craiova 1948 a ajuns la patru etape fără victorie în Liga 2. Liderul a remizat pentru a patra oară consecutiv. În deplasarea de la Slobozia, alb-albaştrii nu au avut norocul de partea lor. Bara a salvat gazdele la cele mai mari ocazii ale oltenilor. Compagno a trimis în transversală cu o lovitură de cap. Câteva minute mai târziu, Bălan a nimrit încheietura barelor, iar echipa lui Dan Vasilică a pierdut două puncte mari după un meci pe care l-a dominat în întregime.

Oltenii au avut şi un gol anulat după o decizie contestată a arbitrului asistent, care semnalizase târziu un ofsaid la un moment premergător golului marcat.

„Nu mai contează la final ocaziile, bara sau golul anulat, nu mai contează nimic, rămâne scorul şi este pentru noi puţin frustrant” – Dan Vasilică, antrenor U Craiova 1948

După remiza de la Slobozia, U Craiova 1948 a rămas în fruntea clasamentului din Liga 2. Alb-albaştrii, singura echipă neînvinsă, au şase victorii şi şase remize.

Marţi, de la ora 17:00, în direct la Digi SPort 1, Craiova joacă acasă cu urmăritoarea Metaloglobus.

CITEŞTE ŞI: Probleme financiare pentru Rapid: ,,Nu ne-am primit salariile şi nu e ok”

 

craiova 1948clasamentdan vasilicaliga 2sloboziaremiza
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”