VIDEO | Rapid a dat lovitura la Botoșani. A treia victorie consecutivă pentru echipa lui Mihai Iosif

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 22 august 2021, ora 23:24,
RAPID
RAPID

Rapid a învins-o pe FC Botoșani, cu 2-0, duminică seară, în deplasare, într-un meci din cadrul etapei a șasea a Ligii I.

Gazdele au început tare meciul. În minutul 6 Mateus a executat un corner, Racovițan a reluat cu capul, dar portarul Moldovan a respins.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a avut loc în minutul 31 Ongenda i-a pasat lui Roman, acesta a trimis pe poartă, dar Moldovan a avut o paradă de zile mari.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a căutat să deschidă scorul și după pauză. La trei minute de la reluare, Roman l-a încercat pe Moldovan, cu un șut din unghi, dar portarul Rapidului a menținut poarta intactă și la acea fază.

Oaspeții au replicat în minutul 55. Albu i-a pasat lui Belu-Iordache, iar acesta a trimis la distanță mică de poarta adversă.

FC Botoșani a ratat o nouă ocazie de gol în minutul 63. Ongenda i-a pasat exceșent lui Petkovsky, dar acesta a șutat mult peste poartă.

Rapid a deschis scorul în minutul 84. Rareș Ilie a centrat în interiorul careului, iar Marzouk marcat cu o lovitură de cap!

În prelungirile partidei, Alami a stabilit scorul final.

 

Au evoluat echipele:

FC Botoşani: Ed. Pap – Braun, Racoviţan, Şeroni (Chindriş ’46), Ţigănaşu – E. Papa, Ed. Florescu (Tîrcoveanu ’86), Ongenda – Mateus (Kage ’77), M. Roman (Jaja ’59), R. Fili (Petkovski ’60). Antrenor: Marius Croitoru.

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – R. Moise (Alami ’69), Crepulja (Dandea ’89), Al. Albu – Pănoiu (Ilie ’46) – Ad. Bălan (Marzouk ’69), N. Carnat (Hlistei ’59). Antrenor: Mihai Iosif.

În urma acestei victorii, Rapid a acumulat 16 puncte și rămâne pe locul secund în clasament. Lider este CFR Cluj, cu 18 puncte. FC Botoșani completează podiumul, cu 13 puncte.

Citește și VIDEO | IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! UN JUCĂTOR S-A PRĂBUȘIT PE TEREN PRECUM CHRISTIAN ERIKSEN

botoșanifotbaletapa 6rapid1-0liga 1