Liga 2: SC Oţelul Galaţi – Politehnica Iaşi 1-2, în prima etapă din play-off

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 19 martie 2023, ora 18:05,
facebook-otelul-galati
facebook-otelul-galati

Echipa Politehnica Iaşi a învins duminică, în deplasare, formaţia SC Oţelul Galaţi, scor 2-1, în ultimul meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Gălăţenii au deschis scorul prin Juri Cisotti, în minutul 11, însă oaspeţii au egalat un minut mai târziu, când Cătălin Itu a înscris cu un şut din careu. În minutul 25 un atac violent al gălăţeanului Ghiocel la Cătălin Itu a fost sancţionat doar cu un cartonaş galben de arbitrul Cătălin Buşi. Însă după ce a sesizat gravitatea loviturii lui Ghiocel, arbitrul a anulat cartonaşul galben şi i-a dat gălăţeanului direct cartonaşul roşu. Cătălin Itu a fost scos cu targa de pe teren – fiind locit la tâmplă, şi a fost transportat la ambulanţă.

Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Antonio Dumitru, în minutul 68, jucătorul ieşean intrând pe teren cu numai un minut înainte.

Meciul s-a încheiat cu victoria ieşenilor, 2-1, care au făcut 43 de puncte, egalând pe CSA Steaua în fruntea clasamentului. Pe locul al treilea se află SC Oţelul, cu 36 de puncte.

 

politehnica iașiotelul galatiliga 2